© 2011 . All rights reserved. Babeczki cytrynowo-czekoladowe

Przepis na Babeczki cytrynowe z białą czekoladą

Na bazie składników wielkanocnego Mazurka cytrynowo – czekoladowego (przepis – kliknij na to zdjęcie) 
stworzyłam małe babeczki w foremkach mufinkowych i kolorowych papilotkach w kropki – wyszło baaaardzo wiosennie :))  Zmieniłam proporcje w dodatkach, łyżeczka masy cytrynowej i duża pierzynka z polewy czekoladowej, która pysznie zastygła :-)

Spróbujcie również:

Dziękuję, że znowu odwiedziliście mój blog :) Jeśli macie ochotę na dzielenie się ze mną swoimi słodkimi komentarzami, będę w siódmym niebie! Spróbujcie również:

2 Komentarze

  1. Opublikowano 3 maja 2011 at 8:44 pm | Permalink

    Idealne!!! Zwłaszcza na dzisiejszy dzień co to nas pogoda nie rozpieszcza:)))

    • La Dolce Caramella
      Opublikowano 3 maja 2011 at 9:11 pm | Permalink

      Tak tak, myślę, że babeczki skutecznie rozpieszczają podniebienie ;)) Dziękuję i pozdrawiam! :)

Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany i nie będzie rozpowszechniany. Wymagane pola są oznaczone *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>